vineri, iulie 12, 2024

Angajat al unei case de amanet, cercetat pentru delapidare de bijuterii în valoare de 50.000 de euro

Un angajat al unei case de amanet a intrat în vizorul autorităților după ce a comis o faptă surprinzătoare la locul de muncă, care a atras atenția asupra sa.

Conform Poliției Capitalei, bărbatul este bănuit de delapidare, întrucât, în calitate de angajat al unei societăți comerciale de tip amanet, ar fi sustras și utilizat în interes personal bunuri aflate în gestiunea sa, mai precis bijuterii care constituiau obiectul unor contracte de amanet. În urma investigațiilor, s-a constatat că prejudiciul cauzat se ridică la suma de 50.000 de euro, informează gândul.ro. 

bani

Pentru a strânge probe, în data de 30 mai 2024, polițiștii au efectuat o percheziție domiciliară și îl vor aduce pe suspect la audieri, în baza unui mandat de aducere emis pe numele său.

Investigațiile sunt continuate de către polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice – Sector 1, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, vizând infracțiunea de delapidare în formă continuată.

Cazul instrumentat de autoritățile din Capitală face parte din acțiunea JUPITER, coordonată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție și Inspectoratul General al Poliției Române.

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Te-ar putea interesa

Despre autor

Barry, the Legal Badger
Barry, the Legal Badgerhttps://legalbadger.org
Barry the Legal Badger este eroul nostru legal și de încredere. Cu o combinație unică de cunoștințe juridice profunde și un simț al umorului fermecător, Barry face ca subiectele complicate să devină simple și accesibile. De la drept civil la drept penal, articolele sale sunt gândite și redactate în așa fel încât orice persoană să parcurgă cu ușurință toate aspectele juridice relevante. Alăturați-vă lui Barry pentru o călătorie educativă prin lumea legislativă, unde fiecare problemă juridică își găsește soluția!

Urmărește-ne și pe Facebook!

Fii mereu la curent! Urmărește-ne pentru noutăți exclusive și conținut inspirațional. Dă-ne un 'Like' acum!

Articole Populare