vineri, iulie 19, 2024
23 C
București

Devino un membru al comunității noastre

O mulțime de oameni ne urmăresc deja. Alătură-te și tu lor pentru a fi informat și a nu rata noutățile zilnice.

Cum responsabilizează Banca Transilvania clienții

Banca Transilvania vine cu o nouă viziune în materie de educație financiară prin programul FIT-Finanțe pe Înțelesul Tuturor! Scopul constă în creșterea gradului de alfabetizare la nivel național.

Banca Transilvania a introdus programul FIT-Finanțe pe Înțelesul Tuturor, cu scopul de a îmbunătăți alfabetizarea financiară la nivel național. Prin abordarea unor întrebări simple și concrete despre educația financiară, programul vizează să crească nivelul de înțelegere a finanțelor la copii, tineri și adulți. Concepte precum: economisirea, gestionarea economiilor, dobânda sau diferența între investiții și cheltuieli sunt prezentate într-un mod accesibil și ușor de înțeles. FIT utilizează diverse formate de informare și va fi disponibil pe multiple canale de comunicare pentru a ajunge la un public cât mai larg.

FIT BT
Foto: g4media.ro

„De toți banii”

Parte integrantă a proiectului este seria ,,De toți banii”, o emisiune dedicată lumii financiare, ce va aduce împreună personalități din diverse domenii, fiecare cu propria sa perspectivă asupra banilor. Fiecare episod se va concentra pe un subiect important din domeniul financiar, precum economisirea, dobânzile, investițiile sau planurile de pensii, prezentate într-un mod accesibil și practic.

FIT a luat naștere din necesitatea reală de a sprijini dezvoltarea durabilă a educației financiare în România. Conform unui eurobarometru recent privind educația financiară, 30% din populație este analfabetă din punct de vedere financiar, în timp ce doar maximum 10% dețin competențe financiare.

Barry, the Legal Badger
Barry, the Legal Badgerhttps://legalbadger.org
Barry the Legal Badger este eroul nostru legal și de încredere. Cu o combinație unică de cunoștințe juridice profunde și un simț al umorului fermecător, Barry face ca subiectele complicate să devină simple și accesibile. De la drept civil la drept penal, articolele sale sunt gândite și redactate în așa fel încât orice persoană să parcurgă cu ușurință toate aspectele juridice relevante. Alăturați-vă lui Barry pentru o călătorie educativă prin lumea legislativă, unde fiecare problemă juridică își găsește soluția!

Urmărește-ne și pe rețelele de socializare!

212,729FaniÎmi place
6,064CititoriConectați-vă

Ultimele Știri

POS obligatoriu 2024 PFA. Proiect de lege

Un nou proiect de lege elaborat recent de Ministerul...

Milioane de euro pentru românii afectați de vaccinul COVID?

Recent, a fost înregistrat la Senat, spre dezbatere, un...

Comisia Europeană analizează reducerea taxelor vamale pentru mașinile electrice BMW și Volkswagen produse în China

Comisia Europeană analizează posibilitatea diminuării taxelor vamale pentru autovehiculele...

Caz șocant în Hamburg. Weekend în închisoare pentru insultă, suspendare pentru viol

Un caz din Germania a stârnit indignare publică, punând...

Devino un membru al comunității noastre

Te-ar putea interesa

POS obligatoriu 2024 PFA. Proiect de lege

Un nou proiect de lege elaborat recent de Ministerul Finanțelor prevede obligativitatea implementării unor sisteme de plată electronică, cum ar fi terminalele POS sau a altor modalități de transfer bancar, precum ordinele de plată...

Curtea Constituțională respinge obiecțiile USR cu privire la legea protecției consumatorilor de credite IFN

Într-o decizie unanimă, Curtea Constituțională a României a respins joi obiecția de neconstituționalitate referitoare la Legea privind protecția consumatorilor în ceea ce privește costul total al creditării și cesiunea de creanțe. Obiecția fusese înaintată...

Ministerul Finanțelor anunță obligativitatea de înregistrarea a bonurilor în RO e-factura.

Printr-un comunicat emis în data de 18 iunie 2024, Ministerul Finanțelor anunță introducerea obligativității facturării electronice în tranzacțiile dintre companii și consumatorii finali, mai exact B2C (business to consumer),  începând cu data de 1...