joi, iulie 18, 2024
29.6 C
București

Devino un membru al comunității noastre

O mulțime de oameni ne urmăresc deja. Alătură-te și tu lor pentru a fi informat și a nu rata noutățile zilnice.

Libra Internet Bank, sprijin financiar pentru fermierii înscriși în programele APIA.

Libra Internet Bank a încheiat un acord cu Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) în vederea acordării de credite fermierilor care beneficiază de programele APIA în cadrul Campaniei 2024. 

Libra Bank
Foto: Cursul valutar

Prin intermediul acestei convenții, agricultorii pot obține finanțări de la Libra Internet Bank pentru a acoperi necesarul de capital de lucru necesar desfășurării activităților curente, până în momentul în care APIA efectuează plățile efective, informează Forbes.ro. 

Creditele sunt acordate pe baza adeverinței de înregistrare eliberate de APIA, care atestă subvenția alocată în funcție de suprafețele deținute sau exploatate de fermieri. 

Libra Internet Bank oferă credite în valoare de maximum 90% din cuantumul subvenției aferente anului 2024, cu o dobândă calculată folosind formula ROBOR la 6 luni plus 2%.

Rambursarea creditului trebuie efectuată până la data de 30 iunie 2025, existând posibilitatea de prelungire până la termenul limită comunicat de APIA pentru efectuarea plăților. 

Beneficiarii programelor APIA pot beneficia de o perioadă de grație pentru creditele accesate, până la momentul încasării sumelor respective, dar nu mai târziu de data comunicată de 

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură ca termen limită pentru efectuarea plăților. Perioada de grație se aplică atât pentru principalul creditului, cât și pentru dobândă și comisionul de administrare.

Barry, the Legal Badger
Barry, the Legal Badgerhttps://legalbadger.org
Barry the Legal Badger este eroul nostru legal și de încredere. Cu o combinație unică de cunoștințe juridice profunde și un simț al umorului fermecător, Barry face ca subiectele complicate să devină simple și accesibile. De la drept civil la drept penal, articolele sale sunt gândite și redactate în așa fel încât orice persoană să parcurgă cu ușurință toate aspectele juridice relevante. Alăturați-vă lui Barry pentru o călătorie educativă prin lumea legislativă, unde fiecare problemă juridică își găsește soluția!

Urmărește-ne și pe rețelele de socializare!

211,150FaniÎmi place
5,940CititoriConectați-vă

Ultimele Știri

Milioane de euro pentru românii afectați de vaccinul COVID?

Recent, a fost înregistrat la Senat, spre dezbatere, un...

Comisia Europeană analizează reducerea taxelor vamale pentru mașinile electrice BMW și Volkswagen produse în China

Comisia Europeană analizează posibilitatea diminuării taxelor vamale pentru autovehiculele...

Caz șocant în Hamburg. Weekend în închisoare pentru insultă, suspendare pentru viol

Un caz din Germania a stârnit indignare publică, punând...

Polonia amendează PayPal cu 27,3 milioane de dolari pentru clauze contractuale ambigue

Instituția poloneză responsabilă de monitorizarea concurenței și apărarea drepturilor...

Devino un membru al comunității noastre

Te-ar putea interesa

Curtea Constituțională respinge obiecțiile USR cu privire la legea protecției consumatorilor de credite IFN

Într-o decizie unanimă, Curtea Constituțională a României a respins joi obiecția de neconstituționalitate referitoare la Legea privind protecția consumatorilor în ceea ce privește costul total al creditării și cesiunea de creanțe. Obiecția fusese înaintată...

Ministerul Finanțelor anunță obligativitatea de înregistrarea a bonurilor în RO e-factura.

Printr-un comunicat emis în data de 18 iunie 2024, Ministerul Finanțelor anunță introducerea obligativității facturării electronice în tranzacțiile dintre companii și consumatorii finali, mai exact B2C (business to consumer),  începând cu data de 1...

POS-ul obligatoriu în 2024. Noua lege impune comercianților să ofere variante de plată non-cash.

Implementarea instrumentelor de plată fără numerar reprezintă o necesitate dublă pentru mediul de afaceri din ziua de azi. Pe de o parte, integrarea acestora reprezintă o modalitate de conformare cu noile reglementări legislative, care...