joi, iulie 18, 2024
29.6 C
București

Devino un membru al comunității noastre

O mulțime de oameni ne urmăresc deja. Alătură-te și tu lor pentru a fi informat și a nu rata noutățile zilnice.

IMM PLUS: Premierul Ciolacu anunță necesitatea suplimentării bugetului

În cadrul ședinței de Guvern de joi, premierul Marcel Ciolacu a subliniat necesitatea suplimentării bugetului destinat programului IMM PLUS. Prim-ministrul a remarcat interesul crescut manifestat de IMM-uri față de acest program și a constatat că bugetul alocat este aproape epuizat.

Mai mult, Marcel Ciolacu i-a solicitat ministrului Finanțelor să prezinte, la următoarea ședință de Guvern, o propunere concretă privind suplimentarea fondurilor pentru programul IMM PLUS, conform News.ro. 

În timpul ședinței de Guvern, premierul Ciolacu a anunțat că este necesară alocarea unor fonduri suplimentare pentru programul IMM PLUS.

Astfel, Ciolacu a declarat că: „Înţeleg ca interesul este foarte mare din partea IMM- urilor şi bugetul e aproape epuizat. Asta înseamnă că mediul de afaceri are încredere să investească”.

 ”Îi cer ministrului finanţelor, dl Marcel Boloş, ca la viitoarea şedinţă să vină cu propunerea concretă de suplimentare”, a adăugat acesta. 

„Susţinem şi investiţiile din energie, finanţate prin Fondul de Modernizare. Adoptăm azi câteva soluţii de îmbunătăţire a legislaţiei, iar efectul este că deblocăm evaluarea a peste 1500 de proiecte depuse până acum. Astfel atragem peste 2,2 miliarde de euro alocaţi României prin acest Fond”, a finalizat premierul. 

Barry, the Legal Badger
Barry, the Legal Badgerhttps://legalbadger.org
Barry the Legal Badger este eroul nostru legal și de încredere. Cu o combinație unică de cunoștințe juridice profunde și un simț al umorului fermecător, Barry face ca subiectele complicate să devină simple și accesibile. De la drept civil la drept penal, articolele sale sunt gândite și redactate în așa fel încât orice persoană să parcurgă cu ușurință toate aspectele juridice relevante. Alăturați-vă lui Barry pentru o călătorie educativă prin lumea legislativă, unde fiecare problemă juridică își găsește soluția!

Urmărește-ne și pe rețelele de socializare!

211,150FaniÎmi place
5,940CititoriConectați-vă

Ultimele Știri

Milioane de euro pentru românii afectați de vaccinul COVID?

Recent, a fost înregistrat la Senat, spre dezbatere, un...

Comisia Europeană analizează reducerea taxelor vamale pentru mașinile electrice BMW și Volkswagen produse în China

Comisia Europeană analizează posibilitatea diminuării taxelor vamale pentru autovehiculele...

Caz șocant în Hamburg. Weekend în închisoare pentru insultă, suspendare pentru viol

Un caz din Germania a stârnit indignare publică, punând...

Polonia amendează PayPal cu 27,3 milioane de dolari pentru clauze contractuale ambigue

Instituția poloneză responsabilă de monitorizarea concurenței și apărarea drepturilor...

Devino un membru al comunității noastre

Te-ar putea interesa

Noi fonduri în agricultura românească. AFIR lansează ghidul pentru modernizarea fermelor

Atenție, fermieri români! Oportunitatea anului în agricultură: Fonduri europene de până la 1,5 milioane de euro pentru dotarea fermelor! Veste extraordinară pentru fermierii români care visează să-și modernizeze exploatațiile agricole cu utilaje de ultimă generație!...

Micii fermieri, susținuți cu până la 20.000 euro prin „Rabla pentru tractoare”

În timpul ședinței de Guvern de joi, premierul Marcel Ciolacu a anunțat că, în premieră, Executivul va finanța programul "Rabla pentru tractoare" prin intermediul Fondului pentru mediu. Acest program oferă micilor fermieri un sprijin financiar...

Noi fonduri europene pentru incubatoare de afaceri. Care sunt condițiile?

Fonduri europene de 30.000-100.000 EUR pentru startup-uri inovatoare din Brașov, Sibiu, Alba, Mureș, Covasna și Harghita, prin incubatoare și acceleratoare de afaceri. Agenția pentru Dezvoltare Regională (ADR) Centru a lansat recent în consultare publică proiectul...