sâmbătă, mai 18, 2024

Riști să nu te mai poți urca în avion

Companiile aeriene impun reguli noi pentru garderoba pasagerilor. Conform acestor reguli, pasagerii trebuie să poarte haine decente la îmbarcare. Dacă nu respectă această cerință, companiile aeriene își rezervă dreptul de a le refuza îmbarcarea.

Mary Jo Manzanares, o însoțitoare de zbor cu 33 de ani de experiență, a explicat raționamentul din spatele restricției impuse de companiile aeriene referitoare la îmbrăcăminte adecvată.

„Prioritatea principală ar trebui să fie evitarea problemelor la sol, asigurându-vă că nu există agresiuni. Când ești în aer, s-ar putea să apară conversații sau glume inadecvate între pasageri, iar consumul de alcool poate accentua aceste situații, ducând chiar la o aterizare neprogramată. Nimeni nu dorește asta”, a spus aceasta.

Însoțitorii de zbor subliniază că este în dreptul companiilor aeriene să refuze îmbarcarea pasagerilor care nu respectă standardele vestimentare.

Potrivit noilor reguli, pasagerii nu mai au permisiunea să poarte haine cu mesaje ofensatoare. De asemenea, articolele vestimentare cu texte vulgare imprimate nu vor fi acceptate.

Pasagerii care poartă haine cu mesaje ofensatoare sunt obligați să le elimine înainte de a urca în avion. Regula se aplică și celor care poartă haine murdare sau rupte, aceștia putând fi rugați să se acopere cu alte articole vestimentare sau chiar să le arunce, conform politicii impuse de companiile aeriene.

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Te-ar putea interesa

Urmărește-ne și pe Facebook!

Fii mereu la curent! Urmărește-ne pentru noutăți exclusive și conținut inspirațional. Dă-ne un 'Like' acum!

Articole Populare