marți, iunie 25, 2024

Se modifică WhatsApp-ul

Directorul executiv al Meta, Mark Zuckerberg, și șeful WhatsApp, Will Cathcart, au anunțat o nouă funcție care permite utilizatorilor să evidențieze până la trei mesaje în conversațiile individuale și de grup pe platforma WhatsApp. Această îmbunătățire le oferă utilizatorilor posibilitatea de a evidenția diverse tipuri de mesaje, inclusiv text, imagini și sondaje.

Cum funcționează?

Pentru a evidenția un mesaj, utilizatorii trebuie să apese lung pe mesajul respectiv, să selecteze opțiunea „Attach” din meniu și să aleagă durata pentru care doresc să fie evidențiat mesajul. În mod implicit, mesajele vor fi evidențiate pentru o perioadă de șapte zile, însă utilizatorii au și opțiunea de a le evidenția pentru o perioadă mai scurtă (24 de ore) sau mai lungă (30 de zile).

whatsapp

În conversațiile de grup, administratorii au capacitatea de a permite membrilor să evidențieze mesaje, iar toți membrii vor primi notificări atunci când un mesaj este evidențiat. Cu toate acestea, membrii noi care se alătură grupului după ce un mesaj este evidențiat nu îl vor putea vedea, iar cei care nu au istoricul conversației sau au șters mesajul înainte de a fi evidențiat nu îl vor putea vizualiza nici ei.

WhatsApp testează o nouă funcție care va permite utilizatorilor să convertească mesajele vocale în text. Această conversie se realizează local pe dispozitiv și nu necesită stocare în cloud, menționează incredibilia.ro într-un articol.

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Te-ar putea interesa

Urmărește-ne și pe Facebook!

Fii mereu la curent! Urmărește-ne pentru noutăți exclusive și conținut inspirațional. Dă-ne un 'Like' acum!

Articole Populare