joi, iulie 18, 2024
29.6 C
București

Devino un membru al comunității noastre

O mulțime de oameni ne urmăresc deja. Alătură-te și tu lor pentru a fi informat și a nu rata noutățile zilnice.

Juriul a decis: Donald Trump, vinovat de ascunderea plăților ilegale către actrița de filme pentru adulți

După deliberări îndelungate, cei 12 membri ai juriului au ajuns la concluzia că fostul președinte este vinovat pentru toate cele 34 de capete de acuzare. S-a stabilit cu certitudine că acesta a manipulat înregistrările contabile cu scopul de a disimula plățile ilicite efectuate către actrița de filme pentru adulți Stormy Daniels.

Pedeapsa urmează a fi pronunțată de către magistrat în data de 11 iulie, Trump fiind în stare de de libertate până la acea dată, informează știrileprotv.ro. 

 Din punct de vedere legal, Trump se află în fața riscului de a fi condamnat la o pedeapsă privativă de libertate de până la patru ani sau de a fi obligat la plata unei amenzi penale. 

Donald Trump

În acest sens, Trump a declarat că: „Sunt nevinovat. E mâna administrației Biden. Vom continua să luptăm. Vom lupta până la capăt și vom câștiga, pentru că țara noastră s-a dus pe apa sâmbetei„. 

Susținătorii taberei democrate și-au manifestat satisfacția prin aplauze în momentul anunțării verdictului de vinovăție în cazul lui Trump.

Membrii juriului, format din cinci reprezentante ale sexului feminin și șapte ale celui masculin, au avut nevoie de 11 ore, eșalonate pe parcursul a două zile, pentru a decide soarta fostului lider de la Casa Albă, care încă nutrește speranța revenirii în funcția supremă. 

Acesta reprezintă doar primul dintre cele patru procese care îl au în centrul atenției pe Donald Trump. Există probabilitatea redusă ca celelalte procese – cele referitoare la documentele confidențiale găsite în proprietatea sa din Florida sau la asaltul asupra Capitolului – să ajungă în faza de judecare înainte de scrutinul prezidențial programat pentru data de 5 noiembrie.

Barry, the Legal Badger
Barry, the Legal Badgerhttps://legalbadger.org
Barry the Legal Badger este eroul nostru legal și de încredere. Cu o combinație unică de cunoștințe juridice profunde și un simț al umorului fermecător, Barry face ca subiectele complicate să devină simple și accesibile. De la drept civil la drept penal, articolele sale sunt gândite și redactate în așa fel încât orice persoană să parcurgă cu ușurință toate aspectele juridice relevante. Alăturați-vă lui Barry pentru o călătorie educativă prin lumea legislativă, unde fiecare problemă juridică își găsește soluția!

Urmărește-ne și pe rețelele de socializare!

211,150FaniÎmi place
5,940CititoriConectați-vă

Ultimele Știri

Milioane de euro pentru românii afectați de vaccinul COVID?

Recent, a fost înregistrat la Senat, spre dezbatere, un...

Comisia Europeană analizează reducerea taxelor vamale pentru mașinile electrice BMW și Volkswagen produse în China

Comisia Europeană analizează posibilitatea diminuării taxelor vamale pentru autovehiculele...

Caz șocant în Hamburg. Weekend în închisoare pentru insultă, suspendare pentru viol

Un caz din Germania a stârnit indignare publică, punând...

Polonia amendează PayPal cu 27,3 milioane de dolari pentru clauze contractuale ambigue

Instituția poloneză responsabilă de monitorizarea concurenței și apărarea drepturilor...

Devino un membru al comunității noastre

Te-ar putea interesa

Elon Musk, revoltat de noua lege privind identitatea de gen din California, mută sediul SpaceX și X în Texas

Profund nemulțumit de recentul act normativ din California ce favorizează persoanele transgender, Elon Musk a luat decizia de a-și transfera afacerile în statul Texas. Într-o postare pe platforma X, la o zi după...

Comisia Europeană analizează reducerea taxelor vamale pentru mașinile electrice BMW și Volkswagen produse în China

Comisia Europeană analizează posibilitatea diminuării taxelor vamale pentru autovehiculele electrice produse de BMW și Volkswagen în China, de la 37% la 21%, ținând cont de faptul că aceștia se numără printre cei mai semnificativi...

Caz șocant în Hamburg. Weekend în închisoare pentru insultă, suspendare pentru viol

Un caz din Germania a stârnit indignare publică, punând în atenție sistemul de justiție al țării. O tânără de 20 de ani, identificată ca Maja R., din Hamburg, a primit o pedeapsă mai severă...