joi, iulie 18, 2024
29.6 C
București

Devino un membru al comunității noastre

O mulțime de oameni ne urmăresc deja. Alătură-te și tu lor pentru a fi informat și a nu rata noutățile zilnice.

Justin Timberlake, arestat la New York pentru conducere sub influența alcoolului.

Renumitul cântăreț Justin Timberlake a fost reținut de către autoritățile din New York, urmând să i se aducă acuzații oficiale în perioada imediat următoare, potrivit informațiilor furnizate de Digi24.  Celebrul artist pop a fost acuzat de comiterea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

Timberlake a intrat în atenția forțelor de ordine în Sag Harbor, o destinație estivală preferată de numeroase vedete, situată în Long Island.

La vârsta de 43 de ani, Justin Timberlake se pregătea să demareze un turneu internațional menit să promoveze cel de-al șaselea material discografic al său, intitulat „Everything I Thought It Was”.

Fost component al popularei formații NSYNC, Timberlake s-a remarcat și ca actor, compozitor, fiind totodată unul dintre cei mai de succes artiști din industria muzicală la nivel mondial în ceea ce privește vânzările.

În trecut, starul pop a abordat cu deschidere subiectul apelării la ajutor specializat pentru a face față consumului excesiv de băuturi alcoolice.

Conform programului stabilit, Timberlake urma să susțină două reprezentații în Chicago în cursul acestui sfârșit de săptămână, urmând ca marțea viitoare să concerteze pe scena prestigiosului Madison Square Garden din New York.

Barry, the Legal Badger
Barry, the Legal Badgerhttps://legalbadger.org
Barry the Legal Badger este eroul nostru legal și de încredere. Cu o combinație unică de cunoștințe juridice profunde și un simț al umorului fermecător, Barry face ca subiectele complicate să devină simple și accesibile. De la drept civil la drept penal, articolele sale sunt gândite și redactate în așa fel încât orice persoană să parcurgă cu ușurință toate aspectele juridice relevante. Alăturați-vă lui Barry pentru o călătorie educativă prin lumea legislativă, unde fiecare problemă juridică își găsește soluția!

Urmărește-ne și pe rețelele de socializare!

211,150FaniÎmi place
5,940CititoriConectați-vă

Ultimele Știri

Milioane de euro pentru românii afectați de vaccinul COVID?

Recent, a fost înregistrat la Senat, spre dezbatere, un...

Comisia Europeană analizează reducerea taxelor vamale pentru mașinile electrice BMW și Volkswagen produse în China

Comisia Europeană analizează posibilitatea diminuării taxelor vamale pentru autovehiculele...

Caz șocant în Hamburg. Weekend în închisoare pentru insultă, suspendare pentru viol

Un caz din Germania a stârnit indignare publică, punând...

Polonia amendează PayPal cu 27,3 milioane de dolari pentru clauze contractuale ambigue

Instituția poloneză responsabilă de monitorizarea concurenței și apărarea drepturilor...

Devino un membru al comunității noastre

Te-ar putea interesa

Elon Musk, revoltat de noua lege privind identitatea de gen din California, mută sediul SpaceX și X în Texas

Profund nemulțumit de recentul act normativ din California ce favorizează persoanele transgender, Elon Musk a luat decizia de a-și transfera afacerile în statul Texas. Într-o postare pe platforma X, la o zi după...

Comisia Europeană analizează reducerea taxelor vamale pentru mașinile electrice BMW și Volkswagen produse în China

Comisia Europeană analizează posibilitatea diminuării taxelor vamale pentru autovehiculele electrice produse de BMW și Volkswagen în China, de la 37% la 21%, ținând cont de faptul că aceștia se numără printre cei mai semnificativi...

Caz șocant în Hamburg. Weekend în închisoare pentru insultă, suspendare pentru viol

Un caz din Germania a stârnit indignare publică, punând în atenție sistemul de justiție al țării. O tânără de 20 de ani, identificată ca Maja R., din Hamburg, a primit o pedeapsă mai severă...