vineri, iulie 19, 2024
23 C
București

Devino un membru al comunității noastre

O mulțime de oameni ne urmăresc deja. Alătură-te și tu lor pentru a fi informat și a nu rata noutățile zilnice.

Travis Scott arestat pentru comiterea infracțiunilor de tulburare a ordinii și liniștii publice și violare la domiciliu.

Artistul hip-hop american Travis Scott s-a confruntat cu forțele de ordine, în urma unui incident provocat de acesta în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. Evenimentul neplăcut a avut loc în zona Miami-Dade, Florida, unde Scott a fost reținut sub acuzațiile de tulburare a ordinii și liniștii publice și violare de domiciliu, anunță Mediafax.

Conflictul a escaladat la bordul unei ambarcațiuni de lux ancorate în portul Miami Beach. Conform relatărilor realizate de sursa citată, bazate pe declarațiile ofițerilor Departamentului de Poliție din Miami Beach, interpretul, aflat într-o stare avansată de ebrietate, a persistat în comportamentul său perturbator în ciuda solicitărilor repetate de a părăsi locația.

Mai apoi, în cursul nopții, artistul a fost transferat într-un centru de detenție și corecție.

Jacques Bermon Webster II, cunoscut sub numele de scenă Travis Scott, în vârstă de 33 de ani, se bucură de un succes sonor în industria muzicală americană, cu patru melodii care au atins prima poziție în clasamentele de specialitate din Statele Unite.

Barry, the Legal Badger
Barry, the Legal Badgerhttps://legalbadger.org
Barry the Legal Badger este eroul nostru legal și de încredere. Cu o combinație unică de cunoștințe juridice profunde și un simț al umorului fermecător, Barry face ca subiectele complicate să devină simple și accesibile. De la drept civil la drept penal, articolele sale sunt gândite și redactate în așa fel încât orice persoană să parcurgă cu ușurință toate aspectele juridice relevante. Alăturați-vă lui Barry pentru o călătorie educativă prin lumea legislativă, unde fiecare problemă juridică își găsește soluția!

Urmărește-ne și pe rețelele de socializare!

212,821FaniÎmi place
6,079CititoriConectați-vă

Ultimele Știri

POS obligatoriu 2024 PFA. Proiect de lege

Un nou proiect de lege elaborat recent de Ministerul...

Milioane de euro pentru românii afectați de vaccinul COVID?

Recent, a fost înregistrat la Senat, spre dezbatere, un...

Comisia Europeană analizează reducerea taxelor vamale pentru mașinile electrice BMW și Volkswagen produse în China

Comisia Europeană analizează posibilitatea diminuării taxelor vamale pentru autovehiculele...

Caz șocant în Hamburg. Weekend în închisoare pentru insultă, suspendare pentru viol

Un caz din Germania a stârnit indignare publică, punând...

Devino un membru al comunității noastre

Te-ar putea interesa

Elon Musk, revoltat de noua lege privind identitatea de gen din California, mută sediul SpaceX și X în Texas

Profund nemulțumit de recentul act normativ din California ce favorizează persoanele transgender, Elon Musk a luat decizia de a-și transfera afacerile în statul Texas. Într-o postare pe platforma X, la o zi după...

Comisia Europeană analizează reducerea taxelor vamale pentru mașinile electrice BMW și Volkswagen produse în China

Comisia Europeană analizează posibilitatea diminuării taxelor vamale pentru autovehiculele electrice produse de BMW și Volkswagen în China, de la 37% la 21%, ținând cont de faptul că aceștia se numără printre cei mai semnificativi...

Caz șocant în Hamburg. Weekend în închisoare pentru insultă, suspendare pentru viol

Un caz din Germania a stârnit indignare publică, punând în atenție sistemul de justiție al țării. O tânără de 20 de ani, identificată ca Maja R., din Hamburg, a primit o pedeapsă mai severă...