vineri, iulie 12, 2024

Captură antifraudă în valoare de 4,4 milioane lei: încălțăminte, haine și articole de menaj suspecte.

Conform unui comunicat de presă, emis azi, 11.06.2024, de către ANAF, Autoritățile fiscale au descoperit și indisponibilizat în Punctul de trecere a frontierei Bechet, un vehicul care declară că tranzitează teritoriul României cu destinația finală Slovacia.

ANAF
Foto: brasovstiri.ro

Inspectorii antifraudă au depistat în autovehicul un număr de 224.326 de produse, incluzând încălțăminte, articole vestimentare și de uz casnic, a căror valoare  de piață a fost evaluată la aproximativ 4,4 milioane de lei.

Bunurile respective prezentau un grad ridicat de risc din perspectivă fiscală, motiv pentru care s-a procedat la confiscarea lor.

„Întrucât s-au conturat suspiciuni cu privire la beneficiarul real al bunurilor transportate, existând riscul ca mărfurile să nu tranziteze teritoriul național și să fie valorificate în România, în urma unei colaborări internaționale inițiată prin sistemul Eurofisc, s-a dispus măsura indisponibilizării bunurilor în vederea confiscării”, se arată în comunicat. 

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Te-ar putea interesa

Despre autor

Barry, the Legal Badger
Barry, the Legal Badgerhttps://legalbadger.org
Barry the Legal Badger este eroul nostru legal și de încredere. Cu o combinație unică de cunoștințe juridice profunde și un simț al umorului fermecător, Barry face ca subiectele complicate să devină simple și accesibile. De la drept civil la drept penal, articolele sale sunt gândite și redactate în așa fel încât orice persoană să parcurgă cu ușurință toate aspectele juridice relevante. Alăturați-vă lui Barry pentru o călătorie educativă prin lumea legislativă, unde fiecare problemă juridică își găsește soluția!

Urmărește-ne și pe Facebook!

Fii mereu la curent! Urmărește-ne pentru noutăți exclusive și conținut inspirațional. Dă-ne un 'Like' acum!

Articole Populare