vineri, iulie 12, 2024

Operațiune antidrog în nord-vestul țării: Bărbat arestat preventiv pentru 30 de zile

Conform unui comunicat de presă emis de MAI,  Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Satu Mare în colaborare cu procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Satu Mare au efectuat 6 percheziții la domiciliul unei persoane suspectate pentru comiterea mai multor infracțiunilor de trafic de droguri mare risc și efectuarea, fără drept, de operațiuni cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive.

Probele existente înaintea efectuării perchezițiilor relevă că în intervalul martie-iulie 2024, bărbatul ar fi fost implicat în achiziționarea, posesia și distribuirea repetată a unor cantități variate de substanțe clasificate ca droguri de mare risc (3-CMC, cunoscut sub denumirea generică de cristal) și substanțe psihoactive (2-CMC), către consumatori din județele Cluj și Satu-Mare.

În urma perchezițiilor, polițiștii au administrat probe ce constau în diverse cantități de substanțe în formă cristalină și pulverulentă, precum și materie vegetală suspectă, 4 grindere și 3 cântare de precizie, mai multe obiecte purtând urme de substanță, precum și alte mijloace de probă.

În aceeași zi, procurorii DIICOT de la Biroul Teritorial Satu Mare au emis un ordin de reținere, pe numele bărbatului suspectat, pentru 24 de ore. Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Satu Mare a dispus, ulterior, arestarea preventivă a acestuia, pentru 30 de zile.

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Te-ar putea interesa

Despre autor

Barry, the Legal Badger
Barry, the Legal Badgerhttps://legalbadger.org
Barry the Legal Badger este eroul nostru legal și de încredere. Cu o combinație unică de cunoștințe juridice profunde și un simț al umorului fermecător, Barry face ca subiectele complicate să devină simple și accesibile. De la drept civil la drept penal, articolele sale sunt gândite și redactate în așa fel încât orice persoană să parcurgă cu ușurință toate aspectele juridice relevante. Alăturați-vă lui Barry pentru o călătorie educativă prin lumea legislativă, unde fiecare problemă juridică își găsește soluția!

Urmărește-ne și pe Facebook!

Fii mereu la curent! Urmărește-ne pentru noutăți exclusive și conținut inspirațional. Dă-ne un 'Like' acum!

Articole Populare