vineri, iulie 19, 2024
23 C
București

Devino un membru al comunității noastre

O mulțime de oameni ne urmăresc deja. Alătură-te și tu lor pentru a fi informat și a nu rata noutățile zilnice.

Călin Petru Marian: Aducem tinerii acasă!

Județul Hunedoara este, din nefericire, campion la nivel național în ceea ce privește depopularea. În căutarea unui trai mai bun, a unui loc de muncă în condiții de salarizare decentă, tinerii pleacă în alte județe din țară, mai dezvoltate, sau chiar în alte țări.

În condițiile în care mediul de afaceri nu a fost susținut real de Consiliul Județean Hunedoara, prin programe bine aplicate și fundamentate, județul Hunedoara înregistrează o scădere drastică a numărului de locuitori față de recensământul din 2011.

Călin Petru Marian, candidatul PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Hunedoara, a gândit un program bine fundamentat pentru a-i aduce pe tineri înapoi acasă. Un program care să fie aplicat din chiar prima zi de mandat în fruntea administrației publice județene.

„Încurajăm crearea de noi locuri de muncă atractive pentru tineri prin proiectul care va integra parteneriatul dintre administrațiile publice locale, unitățile de învățământ și mediul de afaceri. Vom răspunde nevoilor reale de pe piața muncii și vom ține cont de aspirațiile tinerilor.

De asemenea, dezvoltăm o platformă online destinată tuturor societăților comerciale din județul Hunedoara pentru a promova locurile de muncă neocupate și pentru a da posibilitatea ca tinerii să aplice online pentru job-uri. Sprijinim programele de formare și reconversie profesională”, sunt doar trei dintre proiectele bine fundamentate pe care Călin Petru Marian, candidat la Președinția Consiliului Județean Hunedoara.

Călin Petru Marian

Fost prefect al județului Hunedoara timp de aproape 4 ani, Călin Petru Marian a dovedit că ȘTIE, VREA și POATE să dezvolte județul Hunedoara!

Material comandat de Partidul Național Liberal Filiala Hunedoara Cod de identificare atribuit de Autoritatea Permanentă la desemnarea mandatarului financiar 21240015
Realizat de The Badger Hub SRL

Barry, the Legal Badger
Barry, the Legal Badgerhttps://legalbadger.org
Barry the Legal Badger este eroul nostru legal și de încredere. Cu o combinație unică de cunoștințe juridice profunde și un simț al umorului fermecător, Barry face ca subiectele complicate să devină simple și accesibile. De la drept civil la drept penal, articolele sale sunt gândite și redactate în așa fel încât orice persoană să parcurgă cu ușurință toate aspectele juridice relevante. Alăturați-vă lui Barry pentru o călătorie educativă prin lumea legislativă, unde fiecare problemă juridică își găsește soluția!

Urmărește-ne și pe rețelele de socializare!

212,821FaniÎmi place
6,079CititoriConectați-vă

Ultimele Știri

POS obligatoriu 2024 PFA. Proiect de lege

Un nou proiect de lege elaborat recent de Ministerul...

Milioane de euro pentru românii afectați de vaccinul COVID?

Recent, a fost înregistrat la Senat, spre dezbatere, un...

Comisia Europeană analizează reducerea taxelor vamale pentru mașinile electrice BMW și Volkswagen produse în China

Comisia Europeană analizează posibilitatea diminuării taxelor vamale pentru autovehiculele...

Caz șocant în Hamburg. Weekend în închisoare pentru insultă, suspendare pentru viol

Un caz din Germania a stârnit indignare publică, punând...

Devino un membru al comunității noastre

Te-ar putea interesa

Liviu Dragnea – Poate sau nu să candideze Liviu Dragnea, unul dintre cei mai controversați politicieni pe care i-a avut România?

Au apărut informații în media potrivit cărora, Liviu Dragnea ar putea candida inclusiv la alegerile prezidențiale din 2024. Se vehiculează faptul că Liviu Dragnea poate candida din nou în funcții publice, însă situația juridică a...

Ciolacu cere revizuirea OUG antidrog. Permisele vor fi înapoiate dacă analizele întârzie

Guvernul României urmează să adopte modificări în ceea ce privește Ordonanța de Urgență nr. 84/2024 privind siguranța rutieră. Este vorba despre testările pentru consumul de alcool și substanțe psihoactive, precum și sancțiunile asociate acestora....

Klaus Iohannis a promulgat legea care prevede noua modalitate de arhivare a documentelor electronice clasificate.

Președintele Klaus Iohannis a semnat actul de promulgare pentru o lege ce modifică procesul de arhivare a documentelor electronice clasificate, respectiv Legea privind aprobarea Ordonanţei Guvernului nr. 30/2023 pentru stabilirea unor măsuri bugetare privind...