vineri, iulie 12, 2024

Călin Petru Marian: „Mintia are viitor! S-au făcut pași concreți importanți pentru realizarea investiției de peste un miliard de euro”

Călin Petru Marian, candidatul PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Hunedoara, transmite un mesaj de încredere pentru investiția de la Mintia, o investiție care contribuie la siguranța energetică, mai ales pentru zona de Vest a României.

„Mintia are viitor, iar investitorii de la Mass Global Energy Rom își respectă angajamentul. Lucrările sunt în graficul asumat prin contract, iar acest lucru este îmbucurător, deoarece discutăm în acest caz despre cea mai mare investiție a României din ultimii 30 de ani, care se realizează aici, în județul Hunedoara”, a subliniat Călin Petru Marian, candidatul PNL la Președinția Consiliului Județean Hunedoara.

Călin Petru Marian a fost, timp de aproape 4 ani, prefectul județului Hunedoara – reprezentantul Guvernului în teritoriu și prin prisma prerogativelor legale a urmărit îndeaproape atât modul în care s-a făcut vânzarea acestui obiectiv economic, cât și modul în care sunt respectate prevederile din contractul încheiat între părți, tocmai pentru a se asigura ca lucrurile decurg așa cum trebuie.

Călin Petru Marian

Acum suntem la momentul la care investiția, în valoare de peste un miliard de euro, prinde contur. Investitorul Global Mass Energy Rom are toate documentele necesare demarării lucrărilor, turbinele Siemens, fabricate în Germania, sunt deja pe drum spre România, la fel ca și generatoarele, care vin din SUA, a precizat Călin Petru Marian, candidatul PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Hunedoara.

„Vorbim despre pași concreți importanți făcuți spre îndeplinirea obiectivului de investiții de la Mintia. În perioada mandatului de prefect al județului Hunedoara am acordat sprijinul instituțional deplin pentru această investiție, care este deosebit de importantă și care vizează tocmai siguranța energetică a României”, a explicat Călin Petru Marian, candidatul PNL la Președinția Consiliului Județean Hunedoara.

Centrala electrică de la Mintia va fi una foarte modernă, cea mai performantă din Europa, cu o putere instalată de 1.700 MW, iar aici se vor crea peste 700 de locuri de muncă, a mai spus Călin Petru Marian.

Noua capacitate energetică trebuie să fie finalizată până în data de 31 decembrie 2026.

Material comandat de Partidul Național Liberal Filiala Hunedoara Cod de identificare atribuit de Autoritatea Permanentă la desemnarea mandatarului financiar 21240015
Realizat de The Badger Hub SRL

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Te-ar putea interesa

Despre autor

Barry, the Legal Badger
Barry, the Legal Badgerhttps://legalbadger.org
Barry the Legal Badger este eroul nostru legal și de încredere. Cu o combinație unică de cunoștințe juridice profunde și un simț al umorului fermecător, Barry face ca subiectele complicate să devină simple și accesibile. De la drept civil la drept penal, articolele sale sunt gândite și redactate în așa fel încât orice persoană să parcurgă cu ușurință toate aspectele juridice relevante. Alăturați-vă lui Barry pentru o călătorie educativă prin lumea legislativă, unde fiecare problemă juridică își găsește soluția!

Urmărește-ne și pe Facebook!

Fii mereu la curent! Urmărește-ne pentru noutăți exclusive și conținut inspirațional. Dă-ne un 'Like' acum!

Articole Populare