joi, iulie 18, 2024
29.6 C
București

Devino un membru al comunității noastre

O mulțime de oameni ne urmăresc deja. Alătură-te și tu lor pentru a fi informat și a nu rata noutățile zilnice.

Călin Petru Marian: Susțin mediul de afaceri pentru o dezvoltare economică sănătoasă!

Orice societate se dezvoltă în prezența unui mediu de afaceri sănătos, economia fiind motorul progresului, spune Călin Petru Marian, candidatul PNL la Președinția Consiliului Județean Hunedoara.

O economie de piață competitivă nu se poate realiza pe fundamentul unor societăți comerciale nesustenabile. Este nevoie de implicare, de voință și știință politică și administrativă, deopotrivă, și, mai ales, de susținerea mediului de afaceri. Aspecte cu care Călin Petru Marian vine în fața hunedorenilor prin programul de dezvoltare pe care îl propune.

O economie puternică, bazată pe principii solide, creează mediul concurențial, iar acest lucru se repercutează direct asupra nivelului de trai al locuitorilor județului Hunedoara. Putem în acest fel să vorbim nu doar despre locuri de muncă mai multe, care să satisfacă nevoile reale ale societății, ci locuri de muncă bine plătite, ceea ce lipsește acum, din păcate, județului Hunedoara„, a declarat Călin Petru Marian, candidatul PNL la Președinția Consiliului Județean Hunedoara.

Este necesar ca factorii de decizie din administrația publică județeană să vină în întâmpinarea și să răspundă caracteristicilor specifice ale acestui domeniu de activitate în elaborarea politicilor publice care influențează activitatea companiilor. În acest context, întâlnirile cu reprezentanții mediului de afaceri din județ sunt deosebit de utile, mai ales că prin programul european Tranziție Justă, din care județul Hunedoara face parte, sunt fonduri destinate special acestui sector, pentru dezvoltarea lui în beneficiul hunedorenilor.

Călin Petru Marian

Cearea unui ecosistem de afaceri capabil să facă faţă provocărilor generate de digitalizare, tranziţia către o economie verde și competiție este indispensabilă. Avem nevoie de resurse umane calificate şi cu competenţe în diverse domenii, iar aici administrația publică județeană poate să vină în susținerea administrațiilor publice locale. Avem foarte bine reglementat învățământul dual, un proiect liberal, care tocmai acest lucru îl vizează: formarea de forță de muncă foarte bine pregătită, care să răspundă exigențelor pieței muncii„, a subliniat Călin Petru Marian, candidatul PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Hunedoara.

Județul Hunedoara are nevoie stringentă de un mediu economic stabil pentru a se dezvolta, pentru crearea de locuri de muncă și pentru bunăstare!

Material comandat de Partidul Național Liberal Filiala Hunedoara Cod de identificare atribuit de Autoritatea Permanentă la desemnarea mandatarului financiar 21240015
Realizat de The Badger Hub SRL

Barry, the Legal Badger
Barry, the Legal Badgerhttps://legalbadger.org
Barry the Legal Badger este eroul nostru legal și de încredere. Cu o combinație unică de cunoștințe juridice profunde și un simț al umorului fermecător, Barry face ca subiectele complicate să devină simple și accesibile. De la drept civil la drept penal, articolele sale sunt gândite și redactate în așa fel încât orice persoană să parcurgă cu ușurință toate aspectele juridice relevante. Alăturați-vă lui Barry pentru o călătorie educativă prin lumea legislativă, unde fiecare problemă juridică își găsește soluția!

Urmărește-ne și pe rețelele de socializare!

211,686FaniÎmi place
5,987CititoriConectați-vă

Ultimele Știri

Milioane de euro pentru românii afectați de vaccinul COVID?

Recent, a fost înregistrat la Senat, spre dezbatere, un...

Comisia Europeană analizează reducerea taxelor vamale pentru mașinile electrice BMW și Volkswagen produse în China

Comisia Europeană analizează posibilitatea diminuării taxelor vamale pentru autovehiculele...

Caz șocant în Hamburg. Weekend în închisoare pentru insultă, suspendare pentru viol

Un caz din Germania a stârnit indignare publică, punând...

Polonia amendează PayPal cu 27,3 milioane de dolari pentru clauze contractuale ambigue

Instituția poloneză responsabilă de monitorizarea concurenței și apărarea drepturilor...

Devino un membru al comunității noastre

Te-ar putea interesa

Liviu Dragnea – Poate sau nu să candideze Liviu Dragnea, unul dintre cei mai controversați politicieni pe care i-a avut România?

Au apărut informații în media potrivit cărora, Liviu Dragnea ar putea candida inclusiv la alegerile prezidențiale din 2024. Se vehiculează faptul că Liviu Dragnea poate candida din nou în funcții publice, însă situația juridică a...

Ciolacu cere revizuirea OUG antidrog. Permisele vor fi înapoiate dacă analizele întârzie

Guvernul României urmează să adopte modificări în ceea ce privește Ordonanța de Urgență nr. 84/2024 privind siguranța rutieră. Este vorba despre testările pentru consumul de alcool și substanțe psihoactive, precum și sancțiunile asociate acestora....

Klaus Iohannis a promulgat legea care prevede noua modalitate de arhivare a documentelor electronice clasificate.

Președintele Klaus Iohannis a semnat actul de promulgare pentru o lege ce modifică procesul de arhivare a documentelor electronice clasificate, respectiv Legea privind aprobarea Ordonanţei Guvernului nr. 30/2023 pentru stabilirea unor măsuri bugetare privind...