joi, iulie 18, 2024
29.6 C
București

Devino un membru al comunității noastre

O mulțime de oameni ne urmăresc deja. Alătură-te și tu lor pentru a fi informat și a nu rata noutățile zilnice.

Călin Petru Marian: Un sfert de secol de administrație publică, în slujba cetățenilor!

Călin Petru Marian este candidatul PNL pentru funcția de Președinte al Consiliului Județean Hunedoara.

Este moț la origini, născut în toamna anului 1971 în satul Țebea, comuna Baia de Criș, într-o familie de oameni harnici. Mama sa a fost învățătoare, iar tatăl a fost miner.

Părinții mi-au oferit posibilitatea să am parte de carte, dar m-au învățat și să trudesc pentru ceea ce îmi doresc.

Am absolvit Liceul „Avram Iancu” din Brad, iar apoi am muncit în subteran, la Exploatarea Minieră Țebea, la fel ca și majoritatea locuitorilor din zona Bradului. Am urmat stagiul militar, iar apoi m-am înscris la facultate. Am obținut licența în științe agricole în cadrul Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj Napoca„, spune Călin Petru Marian, candidatul PNL la Președinția Consiliului Județean Hunedoara.

Motivația de a urma, ulterior, cele două programe de masterat, unul în mediul academic românesc, în cadrul aceleiași universități la care a fost licențiat, iar cel de-al doilea în cadrul Universității de Științe Agricole Hohenheim – Stuttgart din Germania, specializarea economie și agricultură ecologică, își are rădăcinile în pasiunea lui Călin Petru Marian pentru tot ce ne oferă pământul și natura.

Mai târziu, în cadrul Institutului Național de Administrație, m-am axat pe tema agriculturii în contextul european, iar în anii următori m-am înscris la cursul de formare în funcție publică în cadrul Școlii Naționale de Administrație din Franța și la cursul de „Înalți Funcționari Publici” din cadrul Agenției Naționale a Funcționarilor Publici București„, a explicat candidatul PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Hunedoara, Călin Petru Marian.

În ultimii 10 ani, a ocupat funcții de conducere și a coordonat activitățile APIA Hunedoara, AFIR Hunedoara și Direcția Agricolă a județului Hunedoara, în calitate de director. A ajutat mii de agricultori hunedoreni să acceseze fonduri europene ca să își crească afacerile și să aibă recunoașterea că sunt cei mai buni în ceea ce fac!

În cei aproape 25 de ani de administrație publică, a ocupat și funcția de subprefect al județului Hunedoara, dar și pe cea de prefect – reprezentantul Guvernului României în teritoriu, timp pe care și l-a dedicat locuitorilor întregului județ.

Călin Petru Marian

Am fost prezent în toate localitățile hunedorene, iar principala mea preocupare a fost să îi ajut pe oamenii pe care i-am întâlnit în soluționarea problemelor lor.

De 20 de ani fac parte din Partidul Național Liberal, iar astăzi, experiența acumulată în administrație, antreprenoriat și politică îmi oferă încrederea că sunt omul potrivit pentru a duce județul Hunedoara la nivelul următor: cel al creșterii și dezvoltării. Îmi doresc să aducem județul Hunedoara la același palier cu județele puternic dezvoltate din vestul României, să repornim economia locală, să valorificăm potențialul turistic bogat și să aducem tinerii acasă! Pentru a realiza acest deziderat, am nevoie să îmi acordați încrederea dumneavoastră. Haideți să punem umărul la treabă și să construim împreună un viitor prosper pentru județul Hunedoara! Este timpul să ne unim eforturile! Vă îndemn să veniți alături de mine și să alegem viitorul!„, este mesajul transmis de Călin Petru Marian, candidatul PNL la Președinția Consiliului Județean Hunedoara.

Material comandat de Partidul Național Liberal Filiala Hunedoara Cod de identificare atribuit de Autoritatea Permanentă la desemnarea mandatarului financiar 21240015
Realizat de The Badger Hub SRL

Barry, the Legal Badger
Barry, the Legal Badgerhttps://legalbadger.org
Barry the Legal Badger este eroul nostru legal și de încredere. Cu o combinație unică de cunoștințe juridice profunde și un simț al umorului fermecător, Barry face ca subiectele complicate să devină simple și accesibile. De la drept civil la drept penal, articolele sale sunt gândite și redactate în așa fel încât orice persoană să parcurgă cu ușurință toate aspectele juridice relevante. Alăturați-vă lui Barry pentru o călătorie educativă prin lumea legislativă, unde fiecare problemă juridică își găsește soluția!

Urmărește-ne și pe rețelele de socializare!

211,150FaniÎmi place
5,940CititoriConectați-vă

Ultimele Știri

Milioane de euro pentru românii afectați de vaccinul COVID?

Recent, a fost înregistrat la Senat, spre dezbatere, un...

Comisia Europeană analizează reducerea taxelor vamale pentru mașinile electrice BMW și Volkswagen produse în China

Comisia Europeană analizează posibilitatea diminuării taxelor vamale pentru autovehiculele...

Caz șocant în Hamburg. Weekend în închisoare pentru insultă, suspendare pentru viol

Un caz din Germania a stârnit indignare publică, punând...

Polonia amendează PayPal cu 27,3 milioane de dolari pentru clauze contractuale ambigue

Instituția poloneză responsabilă de monitorizarea concurenței și apărarea drepturilor...

Devino un membru al comunității noastre

Te-ar putea interesa

Liviu Dragnea – Poate sau nu să candideze Liviu Dragnea, unul dintre cei mai controversați politicieni pe care i-a avut România?

Au apărut informații în media potrivit cărora, Liviu Dragnea ar putea candida inclusiv la alegerile prezidențiale din 2024. Se vehiculează faptul că Liviu Dragnea poate candida din nou în funcții publice, însă situația juridică a...

Ciolacu cere revizuirea OUG antidrog. Permisele vor fi înapoiate dacă analizele întârzie

Guvernul României urmează să adopte modificări în ceea ce privește Ordonanța de Urgență nr. 84/2024 privind siguranța rutieră. Este vorba despre testările pentru consumul de alcool și substanțe psihoactive, precum și sancțiunile asociate acestora....

Klaus Iohannis a promulgat legea care prevede noua modalitate de arhivare a documentelor electronice clasificate.

Președintele Klaus Iohannis a semnat actul de promulgare pentru o lege ce modifică procesul de arhivare a documentelor electronice clasificate, respectiv Legea privind aprobarea Ordonanţei Guvernului nr. 30/2023 pentru stabilirea unor măsuri bugetare privind...