vineri, iulie 12, 2024

Prima reacție a lui Nicușor Dan – acesta pregătește deja un referendum pentru împărțirea banilor cu sectoarele

Nicușor Dan, care și-a asigurat un nou mandat la conducerea Primăriei Capitalei, a lansat un atac la adresa primăriilor de sector.

Primarul general reales a anunțat intenția sa de a iniția un referendum local privind modul de alocare a fondurilor între Primăria Capitalei și primăriile de sector, relatează antena3.ro.

Foto: bursa.ro

Conform rezultatelor exit-poll-ului realizat de CURS Avangarde, Nicușor Dan a obținut 45% din sufragii, fiind urmat de Gabriela Firea cu 24%, Cristian Popescu Piedone cu 13% și Sebastian Burduja cu 10%.

În prima sa reacție după câștigarea alegerilor, Nicușor Dan a declarat că „Alegerile sunt câştigate de comunităţi”.

Exit-poll-ul CURS – Avangarde indică faptul că reprezentanții PSD-PNL și ai Alianței Dreapta Unită (ADU) se află la egalitate pe primul loc în preferințele electoratului din sectoarele 1 și 2.

La Sectorul 1, Clotilde Armand (ADU) și George Tuță (PSD-PNL) au obținut fiecare 41% din voturile exprimate de bucureșteni, conform exit-poll-ului.

În ceea ce privește Sectorul 2, Rareș Hopincă (PSD-PNL) și Radu Mihaiu (ADU) se situează pe primul loc, cu câte 43% din voturi fiecare, potrivit aceluiași sondaj realizat la ieșirea de la urne. 

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Te-ar putea interesa

Despre autor

Barry, the Legal Badger
Barry, the Legal Badgerhttps://legalbadger.org
Barry the Legal Badger este eroul nostru legal și de încredere. Cu o combinație unică de cunoștințe juridice profunde și un simț al umorului fermecător, Barry face ca subiectele complicate să devină simple și accesibile. De la drept civil la drept penal, articolele sale sunt gândite și redactate în așa fel încât orice persoană să parcurgă cu ușurință toate aspectele juridice relevante. Alăturați-vă lui Barry pentru o călătorie educativă prin lumea legislativă, unde fiecare problemă juridică își găsește soluția!

Urmărește-ne și pe Facebook!

Fii mereu la curent! Urmărește-ne pentru noutăți exclusive și conținut inspirațional. Dă-ne un 'Like' acum!

Articole Populare