vineri, iulie 12, 2024

PSD-PNL, câștigătorii detașați ai alegerilor din 2024, cu 54%

Potrivit estimărilor exit-poll-ului realizat de Curs-Avangarde pentru alegerile europarlamentare din 2024, Alianța PSD-PNL a obținut cea mai mare pondere din voturi, respectiv 54%, anunță observatornews.ro. 

Pe locul al doilea în preferințele electoratului s-a situat AUR, cu un procent de 14% din sufragii, conform aceluiași sondaj la ieșirea de la urne.

Alianța Dreapta Unită USR – PMP – Forța Dreptei a reușit să acumuleze 11% din voturi, clasându-se pe poziția a treia în exit-poll-ul Curs-Avangarde.

UDMR a înregistrat un scor de 5% în estimările realizate după închiderea urnelor, în cadrul scrutinului pentru Parlamentul European.

Formațiunea politică REPER a obținut 3% din sufragiile exprimate, conform sondajului efectuat la ieșirea de la urne de către Curs-Avangarde.

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Te-ar putea interesa

Despre autor

Barry, the Legal Badger
Barry, the Legal Badgerhttps://legalbadger.org
Barry the Legal Badger este eroul nostru legal și de încredere. Cu o combinație unică de cunoștințe juridice profunde și un simț al umorului fermecător, Barry face ca subiectele complicate să devină simple și accesibile. De la drept civil la drept penal, articolele sale sunt gândite și redactate în așa fel încât orice persoană să parcurgă cu ușurință toate aspectele juridice relevante. Alăturați-vă lui Barry pentru o călătorie educativă prin lumea legislativă, unde fiecare problemă juridică își găsește soluția!

Urmărește-ne și pe Facebook!

Fii mereu la curent! Urmărește-ne pentru noutăți exclusive și conținut inspirațional. Dă-ne un 'Like' acum!

Articole Populare