vineri, iulie 19, 2024
29.6 C
București

Devino un membru al comunității noastre

O mulțime de oameni ne urmăresc deja. Alătură-te și tu lor pentru a fi informat și a nu rata noutățile zilnice.

Sebastian Burduja, ministrul Energiei: „Dacă vreți să trăiți mai bine, dacă vreți un alt viitor pentru voi și copiii voștri – Călin Petru Marian pe 9 iunie!”

Călin Petru Marian, în calitate de Prefect al Județului Hunedoara, alături de Sebastian Burduja – ministrul Energiei, au fost echipa de forță care a luptat și a reușit să salveze mineritul în Valea Jiului, să salveze mii de locuri de muncă și să redea demnitatea lucrătorilor din industria energetică și a familiilor acestora.

Acum, Sebastian Burduja vine din nou alături de Călin Petru Marian, care candidează la Președinția Consiliului Județean Hunedoara.

„Îl susțin pe Călin Petru Marian ca Președinte al Consiliului Județean Hunedoara. Consider că județul Hunedoara merită mai mult! Ca ministru al Energiei am făcut tot posibilul pentru a salva Valea Jiului și cred că împreună, în echipă, am reușit lucrul acesta și să dăm un nou viitor pentru mii de mineri care și-au făcut datoria față de această țară!
Acum va rog să ieșiți la vot pe 9 iunie și să alegeți o schimbare. Dacă vreți să trăiți mai bine, dacă vreți un alt viitor pentru voi și copiii voștri – Călin Petru Marian pe 9 iunie!”, este mesajul transmis de Sebastian Burduja.

Călin Petru Marian

Material comandat de Partidul Național Liberal Filiala Hunedoara Cod de identificare atribuit de Autoritatea Permanentă la desemnarea mandatarului financiar 21240015
Realizat de The Badger Hub SRL

Barry, the Legal Badger
Barry, the Legal Badgerhttps://legalbadger.org
Barry the Legal Badger este eroul nostru legal și de încredere. Cu o combinație unică de cunoștințe juridice profunde și un simț al umorului fermecător, Barry face ca subiectele complicate să devină simple și accesibile. De la drept civil la drept penal, articolele sale sunt gândite și redactate în așa fel încât orice persoană să parcurgă cu ușurință toate aspectele juridice relevante. Alăturați-vă lui Barry pentru o călătorie educativă prin lumea legislativă, unde fiecare problemă juridică își găsește soluția!

Urmărește-ne și pe rețelele de socializare!

211,686FaniÎmi place
5,987CititoriConectați-vă

Ultimele Știri

Milioane de euro pentru românii afectați de vaccinul COVID?

Recent, a fost înregistrat la Senat, spre dezbatere, un...

Comisia Europeană analizează reducerea taxelor vamale pentru mașinile electrice BMW și Volkswagen produse în China

Comisia Europeană analizează posibilitatea diminuării taxelor vamale pentru autovehiculele...

Caz șocant în Hamburg. Weekend în închisoare pentru insultă, suspendare pentru viol

Un caz din Germania a stârnit indignare publică, punând...

Polonia amendează PayPal cu 27,3 milioane de dolari pentru clauze contractuale ambigue

Instituția poloneză responsabilă de monitorizarea concurenței și apărarea drepturilor...

Devino un membru al comunității noastre

Te-ar putea interesa

Liviu Dragnea – Poate sau nu să candideze Liviu Dragnea, unul dintre cei mai controversați politicieni pe care i-a avut România?

Au apărut informații în media potrivit cărora, Liviu Dragnea ar putea candida inclusiv la alegerile prezidențiale din 2024. Se vehiculează faptul că Liviu Dragnea poate candida din nou în funcții publice, însă situația juridică a...

Ciolacu cere revizuirea OUG antidrog. Permisele vor fi înapoiate dacă analizele întârzie

Guvernul României urmează să adopte modificări în ceea ce privește Ordonanța de Urgență nr. 84/2024 privind siguranța rutieră. Este vorba despre testările pentru consumul de alcool și substanțe psihoactive, precum și sancțiunile asociate acestora....

Klaus Iohannis a promulgat legea care prevede noua modalitate de arhivare a documentelor electronice clasificate.

Președintele Klaus Iohannis a semnat actul de promulgare pentru o lege ce modifică procesul de arhivare a documentelor electronice clasificate, respectiv Legea privind aprobarea Ordonanţei Guvernului nr. 30/2023 pentru stabilirea unor măsuri bugetare privind...