vineri, iulie 12, 2024

Bărbat amendat cu 12.000 de lei pentru abandonarea a cinci pui de pisică lângă un container de gunoi

Observatornews.ro anunță că Autoritățile din Caraș Severin au sancționat pecuniar un individ cu suma de 12.000 de lei după ce acesta a lăsat în voia sorții cinci pui de pisică lângă un recipient destinat deșeurilor. 

pisică

În acest sens, au fost sesizați reprezentanții Biroului pentru Protecția Animalelor Caraș-Severin cu privire la prezența a cinci pui de pisică extrem de tineri, abandonați în proximitatea unui container de gunoi din satul Iardașița, comuna Mehadia, județul Caraș-Severin, anunță observatornews.ro. 

„Pisicuţele în vârstă de doar o zi au fost încredinţate unei asociaţii pentru protecţia animalelor, care se ocupă în continuare de tratarea şi îngrijirea lor. Totodată, aceştia au continuat verificările pentru a stabili cine a abandonat animalele, astăzi fiind identificat un bărbat de 67 de ani, din judeţul Mehedinţi, care a fost sancţionat contravenţional, cu amendă de 12.000 de lei, pentru fapta sa”, au declarat reprezentanții forțelor de ordine, conform sursei citate. 

Abandonul animalelor reprezintă o abatere contravențională și se pedepsește cu amenzi cuprinse între 3.000 și 12.000 de lei.

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Te-ar putea interesa

Despre autor

Barry, the Legal Badger
Barry, the Legal Badgerhttps://legalbadger.org
Barry the Legal Badger este eroul nostru legal și de încredere. Cu o combinație unică de cunoștințe juridice profunde și un simț al umorului fermecător, Barry face ca subiectele complicate să devină simple și accesibile. De la drept civil la drept penal, articolele sale sunt gândite și redactate în așa fel încât orice persoană să parcurgă cu ușurință toate aspectele juridice relevante. Alăturați-vă lui Barry pentru o călătorie educativă prin lumea legislativă, unde fiecare problemă juridică își găsește soluția!

Urmărește-ne și pe Facebook!

Fii mereu la curent! Urmărește-ne pentru noutăți exclusive și conținut inspirațional. Dă-ne un 'Like' acum!

Articole Populare