sâmbătă, iunie 22, 2024

Cât câștigă un livrator Glovo în Cluj-Napoca?

La momentul actual, un număr mare de persoane apelează la platformele de livrare pentru a-și simplifica viața. În acest număr se regăsesc și acele persoane interesate de a face din această activitate o sursă principală sau secundară de venit. Potrivit unor informații redate publicului larg, cei de la Glovo răspund unor întrebări esențiale ce țin de interesul celor dornici de a face un job de curierat.

Calitatea serviciului furnizat de curier poate influența într-un mod caracteristic experiența clienților, deoarece acesta este cel care face contact direct cu produsul și are capacitatea de a asigura livrarea într-un mod profesionist. Modul în care curierul gestionează și livrează produsul poate determina în mare măsură satisfacția și impresia generală a clienților despre firma de curierat.

Care sunt cerințele pentru a fi curier la Glovo?

Pentru a deveni curier Glovo, este important de luat în considerare deținerea unui vehicul și a unui telefon inteligent. De asemenea, e obligatorie parcurgerea unei sesiuni rapide de instruire.

Nu există ore fixe de lucru, acest job prezentând o mare flexibilitate. Aplicația pune la dispoziția fiecărui curier un anumit tabel de unde acesta își poate alege câte ore este dispus să lucreze sau câte zile pe săptămână poate dedica jobului.

Glovo

Cât câștigă un curier Glovo?

Câștigul variază în funcție de diferitele bonusuri dar și de ora din zi, numărul de comenzi sau de vreme. În România un curier Glovo câștigă minim 23 RON pe oră.

Spre deosebire de alte platforme, Glovo are un sistem orar special ce permite curierilor să aleagă cât timp dedică platformei de livrare și când.

Cum funcționează sistemul de programare?

Sistemul de rezervare a intervalelor orare este creat pentru asigurarea că fiecare curier poate câștiga suficienți bani când sunt conectați. Dacă există o colaborare în timpul intervalelor orare cu cerere ridicată, cu atât mai bun va fi accesul la program. Orele de cerere mare sunt intervalele orare care vor aduce cele mai multe puncte de excelență ceea ce va duce la un acces mai bun și un câștig mai mare de bani.

Cât va dura până încep câștigurile?

Dacă nu există o listă de așteptare, se poate livra cu Glovo în mai puțin de 24 de ore după înregistrarea de pe platformă.

Există o listă de așteptare creată pentru ca cei din spatele acestui sistem să se asigure că nu există prea mulți curieri în oraș, asigurându-le fiecărui curier suficiente comenzi pentru un potențial financiar bun.

În România sunt peste 3000 de curieri Glovo.

„Mulți dintre ei sunt foarte mulțumiți de această sarcină plină de satisfacții” mărturisesc cei din echipa de curierat.

Cum arată situația la Cluj?

Din declarațiile unui curier Glovo din Cluj-Napoca transmise către media9.ro la începutul acestui an, reiese că acest job aduce un program flexibil dar și o accesibilitate pentru o masă mare de oameni: „nu-ți trebuie o calificare anume să ajungi aici. Sunt tineri de 18-20-25 de ani care fac jobul ăsta, chiar și studenți, dar și oameni în vârstă, de 60 de ani și peste.”

„Ce e bine la meseria asta este că poți să-ți iei câte ore vrei să lucrezi pe zi. Dacă vrei 10 ore, lucrezi 10 ore. Dacă vrei trei ore, lucrezi trei ore. Intri în aplicație, o deschizi și îți iei orarul. Totul e flexibil. Anume: dacă vreau să anulez două zile că am anumite probleme, de sănătate sau altceva, o pot face fără nicio problemă.”

Din răspunsurile respectivului, reiese faptul că banii pe care îi poți câștiga făcând această activitate variază de la o zi la alta. „Fără să pun cheltuielile pe benzină, ulei, frână și celelalte taxe și impozite, ca idee, într-o săptămână am făcut 3.600 de lei. Asta a fost la sfârșitul anului trecut. Dar de aici trebuie scoase cheltuielile pe taxa de aplicație, impozite. Hai să zicem că rămâi cu 3.000 în „mână”. Dar asta nu se întâmplă de fiecare dată, pentru că s-ar putea ca într-o săptămână să n-ai atât de multe comenzi. Sau să nu lucrezi 10 ore. De exemplu, ieri am făcut 265 de lei, iar alaltăieri, 230 de lei.”

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Te-ar putea interesa

Urmărește-ne și pe Facebook!

Fii mereu la curent! Urmărește-ne pentru noutăți exclusive și conținut inspirațional. Dă-ne un 'Like' acum!

Articole Populare