vineri, iulie 19, 2024
23 C
București

Devino un membru al comunității noastre

O mulțime de oameni ne urmăresc deja. Alătură-te și tu lor pentru a fi informat și a nu rata noutățile zilnice.

Centrul Vechi. Razie în cluburi și saloanele de masaj.

În  noaptea de 12 spre 13 iunie 2024, forțele de ordine au efectuat o acțiune în inima Bucureștiului, concentrându-și atenția asupra cluburilor și saloanelor de masaj din Centrul Vechi. 

Centru vechi București
Foto: locuridinromania.ro

Cu scopul de a menține un climat de siguranță publică optim și de a combate activitățile infracționale, polițiștii Serviciului de Poliție pentru Centrul Vechi au acționat în sistem integrat, informează adevărul.ro. 

Pe parcursul intervenției, peste 115 indivizi au fost supuși procedurilor de legitimare și verificare de către autoritățile competente.

De asemenea, oamenii legii au inspectat 15 puncte de lucru aparținând unor societăți comerciale, respectiv cluburi și saloane de masaj, situate în centrul istoric al Capitalei. Pentru neregulile identificate, reprezentanții instituțiilor abilitate au luat măsurile necesare, conform competențelor specifice.

Forțele implicate în operațiune au desfășurat activități menite să verifice respectarea condițiilor de legalitate, să identifice neregulile și să constate eventualele contravenții sau infracțiuni, acționând în proximitatea mai multor artere din zona centrală a orașului.

„Astfel, au fost aplicate 9 sancțiuni contravenționale, în valoare de 130.000 de lei, o parte dintre acestea fiind pentru nerespectarea Legii 333/2002, precum și pentru nerespectarea OUG 28/1999 privind obligația agenților economici de a utiliza aparate de marcat electronice”, informează autoritățile. 

Acțiunea a beneficiat de sprijinul mai multor structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, printre care Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, Serviciul Ordine Publică, Serviciul de Poliția Canină, Serviciile de Investigare a Criminalității Economice – Sectoarele 1 și 4, precum și de colaborarea cu Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București, Inspectoratul pentru Situații de Urgență București – Ilfov și Inspectoratul Teritorial de Muncă al Municipiului București.

Instituțiile subordonate Ministerului Afacerilor Interne sunt pregătite să intervină ori de câte ori situația o impune, în vederea prevenirii și combaterii oricăror evenimente care ar putea tulbura liniștea comunității.

Colaborarea între structurile MAI va continua și în perioada următoare, în cadrul unor acțiuni similare, menite să prevină și să combată faptele antisociale.

Barry, the Legal Badger
Barry, the Legal Badgerhttps://legalbadger.org
Barry the Legal Badger este eroul nostru legal și de încredere. Cu o combinație unică de cunoștințe juridice profunde și un simț al umorului fermecător, Barry face ca subiectele complicate să devină simple și accesibile. De la drept civil la drept penal, articolele sale sunt gândite și redactate în așa fel încât orice persoană să parcurgă cu ușurință toate aspectele juridice relevante. Alăturați-vă lui Barry pentru o călătorie educativă prin lumea legislativă, unde fiecare problemă juridică își găsește soluția!

Urmărește-ne și pe rețelele de socializare!

212,821FaniÎmi place
6,079CititoriConectați-vă

Ultimele Știri

POS obligatoriu 2024 PFA. Proiect de lege

Un nou proiect de lege elaborat recent de Ministerul...

Milioane de euro pentru românii afectați de vaccinul COVID?

Recent, a fost înregistrat la Senat, spre dezbatere, un...

Comisia Europeană analizează reducerea taxelor vamale pentru mașinile electrice BMW și Volkswagen produse în China

Comisia Europeană analizează posibilitatea diminuării taxelor vamale pentru autovehiculele...

Caz șocant în Hamburg. Weekend în închisoare pentru insultă, suspendare pentru viol

Un caz din Germania a stârnit indignare publică, punând...

Devino un membru al comunității noastre

Te-ar putea interesa

Bursa de reziliență și cea pentru mamele minore, noutățile anului școlar 2024-2025 în sistemul educațional românesc

Ministerul Educației a anunțat în urmă cu câteva ore, că a fost trimisă către Monitorul Oficial Metodologia de acordare a burselor școlare pentru anul 2024-2025. Prin aceasta, sunt vizate în tandem cu noua Lege...

Elevul minor care a înjunghiat-o pe profesoara sa de japoneză a fost condamnat la 7 ani de internare într-un centru de reeducare

Instanța s-a pronunțat în cazul adolescentului care a agresat cu un cuțit un cadrul didactic care preda limba japoneză. Tribunalul din capitală a constatat vinovăția tânărului de 17 ani pentru trei infracțiuni: tentativă de...

Campanie ANPC în sectorul panificației. Amenzi de 2,6 milioane lei și produse retrase de pe piață

O amplă campanie de control desfășurată de Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a avut loc în sectorul morăritului și panificației. Această acțiune care s-a derulat în perioada 10-21 iunie, a avut drept scop...