vineri, iulie 12, 2024

Măsură importantă pentru creșterea natalității: Sprijin de 15.000 lei pentru cuplurile infertile

Astăzi, 30 mai, în cadrul ședinței de guvern, premierul Marcel Ciolacu a anunțat aprobarea unei măsuri benefice pentru persoanele și cuplurile care se confruntă cu probleme de infertilitate și își doresc să devină părinți.

Prim-ministrul a menționat că aceste persoane vor putea beneficia de un sprijin financiar în valoare de până la 15.000 de lei, destinat acoperirii costurilor medicamentelor și procedurilor de specialitate efectuate pe teritoriul României, informează Ziare.com.

În acest sens, Ciolacu a afirmat că: „Suplimentăm bugetul Ministerului cu 150 de milioane lei, astfel încât să acoperim aproximativ 10.000 de beneficiari”.

Ministrul Familiei, Natalia Intotero, a anunțat, la sfârșitul anului 2022, nașterea primului copil în cadrul Programului Național pentru Creșterea Natalității, program care a fost demarat în luna decembrie a aceluiași an.

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Te-ar putea interesa

Despre autor

Barry, the Legal Badger
Barry, the Legal Badgerhttps://legalbadger.org
Barry the Legal Badger este eroul nostru legal și de încredere. Cu o combinație unică de cunoștințe juridice profunde și un simț al umorului fermecător, Barry face ca subiectele complicate să devină simple și accesibile. De la drept civil la drept penal, articolele sale sunt gândite și redactate în așa fel încât orice persoană să parcurgă cu ușurință toate aspectele juridice relevante. Alăturați-vă lui Barry pentru o călătorie educativă prin lumea legislativă, unde fiecare problemă juridică își găsește soluția!

Urmărește-ne și pe Facebook!

Fii mereu la curent! Urmărește-ne pentru noutăți exclusive și conținut inspirațional. Dă-ne un 'Like' acum!

Articole Populare