vineri, iulie 12, 2024

Sesizare către ANPC după ce un client a primit mâncare cu viermi de la un restaurant de pe strada Piezișă din Cluj.

Un consumator al unui local situat pe strada Piezișă din Cluj-Napoca a trecut printr-o situație halucinantă în weekend-ul precedent, relatând astăzi întâmplarea pentru Știri de Cluj.

Acesta a plasat o comandă de mâncare cu livrare în Cluj-Napoca. Însă, în momentul în care a sosit comanda, în loc să se delecteze cu preparatul dorit, a descoperit stupefiat că în interiorul ambalajului se afla, pe lângă mâncarea comandată și achitată, și un vierme care se deplasa nestingherit. Incidentul a avut loc sâmbătă seară, în data de 8 iunie 2024, în jurul orei 20:00.

viermi
Foto: gandul.ro

„Vă dați seama, sâmbătă seara, toți care erau la petrecere pe Piezișă au mâncat de acolo”, a afirmat consumatorul în baza evenimentului. Acesta este atât de indignat de situația creată, încât este decis să nu treacă cu vederea problema și să sesizeze ANPC. În acest scop, a păstrat bonul fiscal și a filmat ceea ce a primit.

Reprezentanții localului l-au contactat, oferindu-i 40 de lei și posibilitatea de a reface comanda, dar clientul a declinat oferta și a declarat că: „Am refuzat fără să stau pe gânduri. Nu aveam cum să accept așa ceva, pentru că nu mai vreau să mai mânânc de la ei vreodată”,anunță Știri de Cluj.

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Te-ar putea interesa

Despre autor

Barry, the Legal Badger
Barry, the Legal Badgerhttps://legalbadger.org
Barry the Legal Badger este eroul nostru legal și de încredere. Cu o combinație unică de cunoștințe juridice profunde și un simț al umorului fermecător, Barry face ca subiectele complicate să devină simple și accesibile. De la drept civil la drept penal, articolele sale sunt gândite și redactate în așa fel încât orice persoană să parcurgă cu ușurință toate aspectele juridice relevante. Alăturați-vă lui Barry pentru o călătorie educativă prin lumea legislativă, unde fiecare problemă juridică își găsește soluția!

Urmărește-ne și pe Facebook!

Fii mereu la curent! Urmărește-ne pentru noutăți exclusive și conținut inspirațional. Dă-ne un 'Like' acum!

Articole Populare