vineri, iunie 14, 2024

De ce au crescut încasările ANAF?

Încasările ANAF cresc cu 14 miliarde lei în primul trimestru din 2024! S-a înregistrat o creștere de 14 miliarde lei în primul trimestru din 2024.

Initial, a fost raportată o creștere de 41 miliarde lei, însă aceasta s-a dovedit a fi o eroare datorată datelor incorecte din primul trimestru al anului precedent, anunță Ministrul Finanțelor, Marcel Boloș pe platforma Facebook Această eroare a fost corectată ulterior.

Ministrul Finanțelor a avut o discuție lunară cu Direcțiile Generale Regionale ale Finanțelor Publice pentru a evalua eficiența acțiunilor de colectare și combatere a evaziunii fiscale. Datele pentru primul trimestru din 2024 arată încasări totale de 97,1 miliarde lei, în creștere față de 83 miliarde lei în 2023. Fiecare Direcție Regională a depășit planul stabilit, cu cel puțin 100 milioane de lei, iar Bucureștiul a înregistrat un excedent de 800 milioane lei.

„Am avut astăzi discuția lunară cu Direcţiile Generale Regionale ale Finanţelor Publice din toată țara, în care monitorizăm și evaluăm acțiunile întreprinse pentru colectarea eficientă și pentru combaterea evaziunii fiscale. Datele pentru primul trimestru din 2024 arată încasări totale de 97,1 miliarde lei, față de 83 miliarde lei în 2023. Fiecare Direcție Regională a reușit să își depășească planul cu cel puțin 100 milioane de lei, Bucureștiul fiind cu 800 milioane lei pe plus”, a scris ministrul Finanțelor, pe Facebook.

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Te-ar putea interesa

Urmărește-ne și pe Facebook!

Fii mereu la curent! Urmărește-ne pentru noutăți exclusive și conținut inspirațional. Dă-ne un 'Like' acum!

Articole Populare