duminică, iunie 30, 2024

Palatul de Justiţie din Ploieşti evacuat în urma unei suspiciuni de amplasare a unui dispozitiv exploziv în incintă.

Sediul Palatului de Justiţie din Ploieşti a fost supus unei evacuări de urgență în ziua de joi, la orele amiezii, ca urmare a unei alerte privind o posibilă amenințare cu bombă. Situația a fost declanșată de un apel telefonic la serviciul de urgență 112, în care un individ a raportat că ar fi interceptat o conversație suspecta referitoare la plasarea unui dispozitiv exploziv în incinta clădirii, anunță news.ro.

Autoritățile din Prahova au emis următorul comunicat: „La data de 27 iunie a.c., poliţiștii din cadrul Poliţiei Municipiului Ploiești au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că, la o instituţie publică, urmează să e amplasată o bombă. La faţa locului, s-au deplasat pirotehniștii din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Prahova”.

Conform unor surse din sistemul judiciar, care au furnizat informații pentru News.ro, un cetățean a contactat serviciul de urgență 112 pentru a raporta că ar fi surprins, într-o stație de transport public, o discuție în limba rusă.

În cadrul acestei conversații, o persoană ar fi menționat unei alte persoane intenția de a plasa un dispozitiv exploziv la Palatul de Justiție din Ploiești, locația unde își desfășoară activitatea atât Tribunalul Prahova, cât și Curtea de Apel Ploiești. Ulterior acestui apel, încercările de a contacta numărul de telefon de pe care s-a făcut sesizarea au eșuat.

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Te-ar putea interesa

Despre autor

Barry, the Legal Badger
Barry, the Legal Badgerhttps://legalbadger.org
Barry the Legal Badger este eroul nostru legal și de încredere. Cu o combinație unică de cunoștințe juridice profunde și un simț al umorului fermecător, Barry face ca subiectele complicate să devină simple și accesibile. De la drept civil la drept penal, articolele sale sunt gândite și redactate în așa fel încât orice persoană să parcurgă cu ușurință toate aspectele juridice relevante. Alăturați-vă lui Barry pentru o călătorie educativă prin lumea legislativă, unde fiecare problemă juridică își găsește soluția!

Urmărește-ne și pe Facebook!

Fii mereu la curent! Urmărește-ne pentru noutăți exclusive și conținut inspirațional. Dă-ne un 'Like' acum!

Articole Populare