joi, iunie 27, 2024

Noi fonduri în agricultura românească. AFIR lansează ghidul pentru modernizarea fermelor

Atenție, fermieri români! Oportunitatea anului în agricultură: Fonduri europene de până la 1,5 milioane de euro pentru dotarea fermelor!

Veste extraordinară pentru fermierii români care visează să-și modernizeze exploatațiile agricole cu utilaje de ultimă generație! Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR) a dat startul unui program de finanțare cu fonduri europene care poate propulsa agricultura românească în liga campionilor.

Prin intermediul submăsurii 4.1.1 din cadrul PNDR, fermierii, indiferent dacă sunt organizați ca SRL, PFA sau cooperative, pot accesa granturi generoase, cu valori cuprinse între 350.000 și 1,5 milioane de euro pe proiect. Da, ați citit bine! Până la 1,5 milioane de euro pentru a achiziționa tractoare de ultimă generație, combine performante și alte utilaje agricole de top.

Ghidul solicitantului pentru această linie de finanțare a fost publicat în varianta finală, iar în doar 7 zile, AFIR va deschide sesiunea de depunere a proiectelor pe site-ul său oficial. Este momentul să vă pregătiți dosarele și să prindeți din zbor această oportunitate unică!

Cu un buget total de peste 200 de milioane de euro, submăsura 4.1.1 oferă ajutoare nerambursabile cu o intensitate de la 30% până la incredibila cotă de 90% din valoarea cheltuielilor eligibile. Practic, puteți obține utilajele mult visate cu o contribuție proprie minimă!

Imaginați-vă cum ar arăta ferma dumneavoastră dotată cu tractoare de mare putere, combine ultra-performante și echipamente agricole de ultimă oră. Productivitatea ar crește exponențial, iar calitatea produselor ar atinge cote maxime. Totul este posibil cu ajutorul fondurilor europene puse la dispoziție prin acest program extraordinar.

Nu ratați șansa de a vă transforma exploatația agricolă într-o afacere de succes, competitivă pe piața europeană! Fiți pregătiți să depuneți proiectele în momentul în care AFIR va anunța deschiderea sesiunii. Cu o documentație bine pusă la punct și un plan de afaceri solid, puteți obține finanțarea necesară pentru a vă împlini visul de a avea o fermă modernă și prosperă.

Submăsura 4.1.1 – o oportunitate unică pentru agricultura românească! Fonduri europene de până la 1,5 milioane de euro pentru fermieri, la doar un click distanță. Fii printre primii care accesează aceste granturi și propulsează-ți afacerea agricolă în era modernă!

 

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Te-ar putea interesa

Urmărește-ne și pe Facebook!

Fii mereu la curent! Urmărește-ne pentru noutăți exclusive și conținut inspirațional. Dă-ne un 'Like' acum!

Articole Populare