joi, iunie 27, 2024

Micii fermieri, susținuți cu până la 20.000 euro prin „Rabla pentru tractoare”

Barry the Legal Badger
Barry the Legal Badgerhttps://legalbadger.org
Barry the Legal Badger este eroul nostru legal și de încredere. Cu o combinație unică de cunoștințe juridice profunde și un simț al umorului fermecător, Barry face ca subiectele complicate să devină simple și accesibile. Articolele sale sunt gândite pentru parcurge toate aspectele juridice relevante, de la drept civil la penal, cu claritate și precizie. Alăturați-vă lui Barry pentru o călătorie educativă prin lumea legislativă, unde fiecare problemă juridică își găsește soluția!

În timpul ședinței de Guvern de joi, premierul Marcel Ciolacu a anunțat că, în premieră, Executivul va finanța programul „Rabla pentru tractoare” prin intermediul Fondului pentru mediu.

Acest program oferă micilor fermieri un sprijin financiar nerambursabil cu o valoare de până la 20.000 de euro, iar bugetul total alocat programului este de 500 de milioane de lei, informează știrileprotv.ro. 

Tractor

De asemenea, Guvernul a decis să aloce suma semnificativă de 1,85 miliarde de lei pentru a susține finanțarea proiectelor europene din domeniul transporturilor.

„În premieră, finanţăm prin Fondul pentru mediu, programul „Rabla pentru tractoare”. Susţinem producţia internă de tractoare şi ajutăm mai ales micii fermieri cu acest program prin care primesc un sprijin nerambursabil de până la 20.000 de euro. Bugetul alocat este de 500 milioane lei, iar mecanismul va fi unul cu minim de birocraţie” a declarat Ciolacu. 

În aceeași ședință, prim-ministrul a mai precizat că Executivul adoptă o serie de decizii importante menite să sprijine în continuare investițiile în diverse sectoare.

Mai apoi, acesta a adăugat: „Alocăm 1,85 miliarde lei în vederea finanţării proiectelor europene din domeniul transporturilor. Sunt toate proiectele majore incluse aici: Autostrada Sibiu – Piteşti, Centura Capitalei, Drumul Expres Piteşti-Craiova, Autostrada Transilvania, Autostrada Târgu Mureş – Iaşi. În plus, suplimentăm cu 840 de milioane de lei bugetul Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii pentru liniile de metrou din Bucureşti şi Cluj, ambele jaloane în PNRR”. 

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Te-ar putea interesa

Urmărește-ne și pe Facebook!

Fii mereu la curent! Urmărește-ne pentru noutăți exclusive și conținut inspirațional. Dă-ne un 'Like' acum!

Articole Populare