duminică, iunie 30, 2024

IMM PLUS: Premierul Ciolacu anunță necesitatea suplimentării bugetului

În cadrul ședinței de Guvern de joi, premierul Marcel Ciolacu a subliniat necesitatea suplimentării bugetului destinat programului IMM PLUS. Prim-ministrul a remarcat interesul crescut manifestat de IMM-uri față de acest program și a constatat că bugetul alocat este aproape epuizat.

Mai mult, Marcel Ciolacu i-a solicitat ministrului Finanțelor să prezinte, la următoarea ședință de Guvern, o propunere concretă privind suplimentarea fondurilor pentru programul IMM PLUS, conform News.ro. 

În timpul ședinței de Guvern, premierul Ciolacu a anunțat că este necesară alocarea unor fonduri suplimentare pentru programul IMM PLUS.

Astfel, Ciolacu a declarat că: „Înţeleg ca interesul este foarte mare din partea IMM- urilor şi bugetul e aproape epuizat. Asta înseamnă că mediul de afaceri are încredere să investească”.

 ”Îi cer ministrului finanţelor, dl Marcel Boloş, ca la viitoarea şedinţă să vină cu propunerea concretă de suplimentare”, a adăugat acesta. 

„Susţinem şi investiţiile din energie, finanţate prin Fondul de Modernizare. Adoptăm azi câteva soluţii de îmbunătăţire a legislaţiei, iar efectul este că deblocăm evaluarea a peste 1500 de proiecte depuse până acum. Astfel atragem peste 2,2 miliarde de euro alocaţi României prin acest Fond”, a finalizat premierul. 

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Te-ar putea interesa

Despre autor

Barry, the Legal Badger
Barry, the Legal Badgerhttps://legalbadger.org
Barry the Legal Badger este eroul nostru legal și de încredere. Cu o combinație unică de cunoștințe juridice profunde și un simț al umorului fermecător, Barry face ca subiectele complicate să devină simple și accesibile. De la drept civil la drept penal, articolele sale sunt gândite și redactate în așa fel încât orice persoană să parcurgă cu ușurință toate aspectele juridice relevante. Alăturați-vă lui Barry pentru o călătorie educativă prin lumea legislativă, unde fiecare problemă juridică își găsește soluția!

Urmărește-ne și pe Facebook!

Fii mereu la curent! Urmărește-ne pentru noutăți exclusive și conținut inspirațional. Dă-ne un 'Like' acum!

Articole Populare