marți, iulie 2, 2024

Libra Internet Bank, sprijin financiar pentru fermierii înscriși în programele APIA.

Libra Internet Bank a încheiat un acord cu Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) în vederea acordării de credite fermierilor care beneficiază de programele APIA în cadrul Campaniei 2024. 

Libra Bank
Foto: Cursul valutar

Prin intermediul acestei convenții, agricultorii pot obține finanțări de la Libra Internet Bank pentru a acoperi necesarul de capital de lucru necesar desfășurării activităților curente, până în momentul în care APIA efectuează plățile efective, informează Forbes.ro. 

Creditele sunt acordate pe baza adeverinței de înregistrare eliberate de APIA, care atestă subvenția alocată în funcție de suprafețele deținute sau exploatate de fermieri. 

Libra Internet Bank oferă credite în valoare de maximum 90% din cuantumul subvenției aferente anului 2024, cu o dobândă calculată folosind formula ROBOR la 6 luni plus 2%.

Rambursarea creditului trebuie efectuată până la data de 30 iunie 2025, existând posibilitatea de prelungire până la termenul limită comunicat de APIA pentru efectuarea plăților. 

Beneficiarii programelor APIA pot beneficia de o perioadă de grație pentru creditele accesate, până la momentul încasării sumelor respective, dar nu mai târziu de data comunicată de 

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură ca termen limită pentru efectuarea plăților. Perioada de grație se aplică atât pentru principalul creditului, cât și pentru dobândă și comisionul de administrare.

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Te-ar putea interesa

Despre autor

Barry, the Legal Badger
Barry, the Legal Badgerhttps://legalbadger.org
Barry the Legal Badger este eroul nostru legal și de încredere. Cu o combinație unică de cunoștințe juridice profunde și un simț al umorului fermecător, Barry face ca subiectele complicate să devină simple și accesibile. De la drept civil la drept penal, articolele sale sunt gândite și redactate în așa fel încât orice persoană să parcurgă cu ușurință toate aspectele juridice relevante. Alăturați-vă lui Barry pentru o călătorie educativă prin lumea legislativă, unde fiecare problemă juridică își găsește soluția!

Urmărește-ne și pe Facebook!

Fii mereu la curent! Urmărește-ne pentru noutăți exclusive și conținut inspirațional. Dă-ne un 'Like' acum!

Articole Populare