marți, iulie 2, 2024

Mergem în Istanbul doar cu buletinul

Românii pot acum să viziteze Turcia doar cu buletinul, pentru o perioadă de până la 90 de zile! Președintele Erdogan a semnat decretul care simplifică călătoriile pentru această destinație.

Potrivit unui decret semnat de președintele Recep Tayyip Erdogan, cetățenii români vor putea călători în Turcia utilizând doar cartea de identitate, pentru o perioadă maximă de 90 de zile. Această modificare elimină necesitatea pașaportului pentru sejururile de scurtă durată în Turcia.

Cetățenii români care dețin o carte de identitate națională sunt scutiți de viză pentru călătorii turistice și tranzit în Turcia, cu o ședere de până la 90 de zile în orice perioadă de 180 de zile, conform articolului 18 din Legea nr. 6458 privind străinii și protecția internațională.

„Cetăţenilor români care deţin o carte naţională de identitate li se acordă scutire de viză pentru călătoriile lor turistice şi tranzitul către Turcia cu o şedere de maximum 90 de zile în orice perioadă de 180 de zile, conform articolului 18 din Legea nr. 6458 privind străinii și protecția internațională”, conform informațiilor din decret.

Decretul a fost autentificat de președintele turc, Recep Tayyip Erdogan, cu ocazia vizitei oficiale a prim-ministrului român, Marcel Ciolacu, în Ankara.

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Te-ar putea interesa

Despre autor

Barry, the Legal Badger
Barry, the Legal Badgerhttps://legalbadger.org
Barry the Legal Badger este eroul nostru legal și de încredere. Cu o combinație unică de cunoștințe juridice profunde și un simț al umorului fermecător, Barry face ca subiectele complicate să devină simple și accesibile. De la drept civil la drept penal, articolele sale sunt gândite și redactate în așa fel încât orice persoană să parcurgă cu ușurință toate aspectele juridice relevante. Alăturați-vă lui Barry pentru o călătorie educativă prin lumea legislativă, unde fiecare problemă juridică își găsește soluția!

Urmărește-ne și pe Facebook!

Fii mereu la curent! Urmărește-ne pentru noutăți exclusive și conținut inspirațional. Dă-ne un 'Like' acum!

Articole Populare