marți, iulie 2, 2024

Nicolae Ciucă: Salariul minim crește, iar punctul de amendă va rămâne neschimbat.

Potrivit declarațiilor făcute vineri de președintele Senatului și liderul PNL, Nicolae Ciucă, Guvernul va aproba în cursul săptămânii viitoare atât creșterea salariului minim, cât și menținerea punctului de amendă la valoarea actuală a salariului minim, informează G4Media.ro.

Nicolae Ciucă
Foto: Radio România

„A fost o decizie care a fost aprobată în coaliţie, iar motivul pentru care s-a transferat pentru săptămâna viitoare a fost acela că pentru a putea să se menţină nivelul amenzilor la salariul minim de 3.300 de lei nu este suficientă o hotărâre de guvern, ci este nevoie de o ordonanţă de urgenţă, motiv pentru care Ministerul Finanţelor va elabora o ordonanţă de urgenţă care urmează să intre în aprobare săptămâna viitoare”, a declarat Ciucă.

Liderul PNL a luat parte, în ziua de vineri, la evenimentul dedicat semnării acordului de finanțare pentru Spitalul Sectorului 6, fiind însoțit de primarul Ciprian Ciucu, viceguvernatorul BDCE, Toma Bocek, ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Adrian Veștea, ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, și ministrul Energiei, Sebastian Burduja.

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Te-ar putea interesa

Despre autor

Barry, the Legal Badger
Barry, the Legal Badgerhttps://legalbadger.org
Barry the Legal Badger este eroul nostru legal și de încredere. Cu o combinație unică de cunoștințe juridice profunde și un simț al umorului fermecător, Barry face ca subiectele complicate să devină simple și accesibile. De la drept civil la drept penal, articolele sale sunt gândite și redactate în așa fel încât orice persoană să parcurgă cu ușurință toate aspectele juridice relevante. Alăturați-vă lui Barry pentru o călătorie educativă prin lumea legislativă, unde fiecare problemă juridică își găsește soluția!

Urmărește-ne și pe Facebook!

Fii mereu la curent! Urmărește-ne pentru noutăți exclusive și conținut inspirațional. Dă-ne un 'Like' acum!

Articole Populare